KOD TAKSISTA PRONAĐENO 1.600 EVRA: U Kladovu uhvaćeno 25 migranata

V. Đ.

25. 03. 2021. u 13:21

POLICIJA u Kladovu, u saradanji sa Stanicom granične policije u tom mestu, sprečila je prelaz preko naše zemlje 25 stranih državljana, bez dokumenata, kao i šestoro taksista, koji su ih prevozili.

КОД ТАКСИСТА ПРОНАЂЕНО 1.600 ЕВРА: У Кладову ухваћено 25 миграната

Foto: D.N.

Policija je sinoć, oko 19.30 sati, u blizini granice kod Kladova, zaustavila T. B. (25), M. B. (49) i S. R. (25), svi iz iz Sombora, koji su u svojima taksi vozilima prevozili 13 migranata.

A, nešto pre ponoći, u blizini Kladova, u dva taksi vozila kojima su upravljali A.S. (34) iz Sombora i V. J. (52) iz Beograda pronađeno je još osam iregularnih migranata, dok je nakon sat vremena zaustavljen i S. S. (49), iz Sombora, koji je prevozio četiri stranih državljana.
U ovoj akciji je pronađeno i više od 1.600 evra koji su, kako se sumnja, stečeni krijumčarenjem migranata. Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina