ĐORĐA NA SMRT PRETUKLI ZBOG DEČJE LOPTE? Šok i neverica u beogradskom naselju Braće Jerković

J.D.Lj.

27. 05. 2024. u 14:23

PRIPADNICI MUP Srbije intenzivno tragaju za, kako se sumnja, dvojicom napadača koji su se juče, nešto posle 18 sati, sukobili sa Đorđem Mijatovićem (37) u beogradskom naselju Braće Jerković, u parkiću u Ulici Dragice Končar, posle čega je nesrećni čovek ubrzo - preminuo.

ЂОРЂА НА СМРТ ПРЕТУКЛИ ЗБОГ ДЕЧЈЕ ЛОПТЕ? Шок и неверица у београдском насељу Браће Јерковић

Foto: Fejsbuk/ Vojin Mijatović

Prema prvim nezvaničnim informacijama, Mijatović je izašao iz stana jer mu se sin (11) koji se igrao u parkiću, požalio da ga maltretiraju "neki stariji dečaci", uzimaju mu loptu i smeju mu se.

Mališanov otac je izašao u park, kako bi popričao sa tinejdžerima i navodno, kako za "Novosti" priča jedna komšinica, rekao im je da mu ne diraju dete i da se ponašaju pristojno.

Nakon toga, prema jednoj verziji priče, došlo je do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba. Navodno, dvojica mladića nasrnula su i udarila Mijatovića.

Po drugoj verziji priče pak, tinejdžeri su krenuli da se obračunaju sa ocem mališana i jedan od njih je nasrnuo na njega. U želji da se odbrani, navodno, Mijatović je izgubio ravnotežu, pao i udario glavom o ivičnjak.

Ipak, kako kažu komšije, on je nekako uspeo da dođe gotovo do poslednjeg sprata zgrade i stana u kojem živi sa porodicom i požali se supruzi. Nakon toga, navodno, usledio je epi napad...

- Čula sam Hitnu pomoć i zapomaganje - kaže V.D. komšinica i penzionisani sudija. - Tada sam saznala da se nešto loše desilo, ali ne znam detalje. Oni su divna porodica, deca takođe. Jadni ljudi...Evo, sada nikog nema u stanu.

Od komšija saznajemo da je zgrada pokrivena sa tri nadzorne kamere koje su, kako vele, "morale" da usnime incident, kao i napadače.

- Nadamo se da će se ovaj slučaj rešiti, a napadači, biti privedeni. Želim da naglasim da se u ovom parkiću igraju deca, da ima dosta starih koji u njemu odmaraju, šetaju - kaže komšija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)