VOZILI POD UTICAJEM ALKOHOLA: Subotička policija za jedno veče isključila pet vozača iz saobraćaja

J. L.

26. 05. 2024. u 12:34

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja petoricu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

ВОЗИЛИ ПОД УТИЦАЈЕМ АЛКОХОЛА: Суботичка полиција за једно вече искључила пет возача из саобраћаја

Foto: mupsrbije

Prilikom kontrole saobraćaja, policija je na periferiji Subotice, zatekla dvojicu muškaraca koji su upravljali biciklama sa 1,93 promila alkohola i 1,36 promila alkohola u organizmu. Takođe, policija je u Subotici zatekla i četrdesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao vozilom sa 1,35 promila alkohola u organizmu kao i dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao ,,audijem'' sa 1,33 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom kokaina i marihuane.

Saobraćajna policija zaustavila je i pedesetpetogodišnjeg vozača i utvrdila da upravlja biciklom sa pomoćnim elektromotorom sa 2,02 promila alkohola u organizmu kao i da ga je u poslednje dve godine, Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja. Njemu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, privremeno oduzet bicikl sa pomoćnim elektromotorom.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)