TROJICA JERMENA HARALI U NOVOM BEOGRADU: Pljačkali stanove i posedovali drogu

J.D.Lj.

18. 04. 2024. u 09:49

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv dva državljanina Jermenije V. A. (38) i H. K. (38) zbog sumnje da su kao saizvršioci izvršili produženo krivično delo teška krađa, kao i neovlašćeno držanje opojnih droga.

ТРОЈИЦА ЈЕРМЕНА ХАРАЛИ У НОВОМ БЕОГРАДУ: Пљачкали станове и поседовали дрогу

Foto: Printskrin/Instagram

Oni su, tvrdi Tužilaštvo, delo izvršili u saizvršilaštvu sa trećeokrivljenim A. B. (40), takođe iz Jermenije.

Okrivljenima V. A. i H. K. se stavlja na teret da su tokom februara provalili u tri stana u Novom Beogradu uz pomoć podešenih ključeva i odgovarajućih alu-folija i na taj način pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 700.000 dinara.

Policijski službenici su, prilikom pretresa stana u kojem su boravili okrivljeni, pronašli opojnu drogu kanabis i opremu za provaljivanje stanova.

S obzirom na to da je jedna od oštećenih videla V. A. i H. K. u hodniku zgrade, neposredno pre izvršenja krivičnog dela, izvršeno je prepoznavanje okrivljenih od strane oštećene, kao i DNK veštačenje.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudu da okrivljene oglasi krivim i da V. A. i H. K. osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od po 3 godine, a A. B. na kaznu zatvora u trajanju od 4 meseca, te da im izrekne meru bezbednosti - proterivanje stranca u trajanju od po 10 godina i da im produži pritvor zbog postojanja opasnosti od bekstva i da će boravkom na slobodi ponoviti krivično delo.

BONUS VIDEO: POGREBNICI BETONIRAJU PLOČU NA ZLOTSKOM GROBLjU: Sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)