U BOLNICI PROVEO 19 DANA: Imenjak ubijenog MMA borca Stefana Savića, ranjen dok ga je branio, pušten na kućno lečenje

J.D.Lj.

14. 03. 2024. u 15:39

STEFAN M. (32) iz Beograda, koji je pokušao da spase svog imenjaka Stefana Savića (23), reprezentativca Srbije i osvajača bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, a koji je ubijen 25. februara na Dorćolu, danas je izašao iz bolnice.

У БОЛНИЦИ ПРОВЕО 19 ДАНА: Имењак убијеног ММА борца Стефана Савића, рањен док га је бранио, пуштен на кућно лечење

Foto: N. Skenderija

Ovaj hrabri mladić, koji je svoj život žrtvovao kako bi pomogao drugom čoveku, kojeg inače nije poznavao odranije, proveo je u bolnici 19 dana.

- Stefan M. je primljen u bolnicu sa teškim telesnim povredama. Zadobio je više uboda nožem u grudi i stomak. On je operisan i gotovo tri nedelje bio je na lečenju u Urgentnom centru, na grudnom odeljenju. Srećom, on se oporavlja, nije životno ugrožen i danas je pušten na kućno lečenje - kaže naš izvor iz UC.

Dosadašnja istraga pokazala je da se mladi sportista, kojem je Stefan M. pritrčao u pomoć, verbalno, a potom i fizički sukobio sa dvojicom mladića ispred jednog beogradskog kluba. Onda su "proradili" noževi, kada je sportista izboden, te je od zadobijenih povreda, nakon toga, ubrzo preminuo u bolnici. Sahranjen je dva dana kasnije, na groblju u Boleču.

Osumnjičeni za ubistvo Stefana Savića, kao i ranjavanje Stefana M. su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) za kojima je raspisana poternica, a sud im je odredio pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola