DVOJICA NAPADČA SA VOŽDOVCA PRIZNALA DELO, TREĆI ĆUTAO: Istraga za prebijanje i ubadanje nožem ispred restorana

S. J. M.

09. 02. 2024. u 15:36

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Mitra C. (31) zbog sumnje da je 3. februara ove godine ispred jednog ugostiteljskog objekta na Voždovcu pokušao da ubije I. A. i S. Š, kao i protiv Miloša M. (32) i Vladimira N. (27) zbog sumnje da su oštećene tukli rukama i nogama.

ДВОЈИЦА НАПАДЧА СА ВОЖДОВЦА ПРИЗНАЛА ДЕЛО, ТРЕЋИ ЋУТАО: Истрага за пребијање и убадање ножем испред ресторана

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Mitru M. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a Milošu M. i Vladimiru N. krivično delo učestvovanje u tuči.

Mitar M. se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, dok su druga dvojica priznala krivično delo za koje se terete, pa je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im svima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne i ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Sumnja se da su se okrivljeni i oštećeni  posvađali u restoranu, onda izašli ispred, pa je Mitar C. oštrim predmetom više puta ubo I. A. u predelu grudi i trbuha, usled čega je on zadobio teške telesne povrede opasne po život. Nakon toga su Miloš M. i Vladimir N. rukama udarali I. A, dok je S. Š. počeo da beži Zaplanjeskom ulicom, a osumnjičeni su krenuli za njim. Pošto se S. Š. sapleo i pao na trotoar, Miloš M. i Vladimir N. su ga stigli i udarali rukama i nogama po glavi i telu dok je ležao na zemlji, nakon čega mu je Mirko C. oštrim predmetom naneo više ubodnih rana u predelu trbuha i grudi, usled čega je oštećeni zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život.

Osumnjičeni su se sa lica mesta potom udaljili taksijem, a kasnije su uhapšeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)