PIJANI SE POTUKLI, PA JEDAN DRUGOG BRANILI: Muškarac nasrnuo na prijatelja u Zemunu, a on sa slomljenim nosom hvatao policajce po restoranu

Милица Шкорић
Milica Škorić

31. 01. 2024. u 07:36

U TREĆEM osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su M. N. (36) zbog krivičnog dela - učestovanje u tuči, S. K. (36) zbog krivičnih dela - učestovanje u tuči i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i M. M. (39) zbog teške telesne povrede.

ПИЈАНИ СЕ ПОТУКЛИ, ПА ЈЕДАН ДРУГОГ БРАНИЛИ: Мушкарац насрнуо на пријатеља у Земуну, а он са сломљеним носом хватао полицајце по ресторану

Foto: Novosti

Kako se sumnja, oni su se u restoranu u Zemunu, pod dejstvom alkohola, verbalno i fizički sukobili.

- Osumnjičeni M. M. je zadao osumnjičenom S. K. više udaraca pesnicom u predelu glave i tako mu zadao tešku telesnu povredu u vidu frakture nosnih kostiju - navodi se u saopštenju Trećeg OJT.

Prijatelj sa slomljenim nosom ga branio

Po prijavi konobara, policijski službenici PS Zemun su izašli na lice mesta i zatekli osumnjičene M. M. i S. K. koji je imao vidne telesne povrede, nakon čega su osumnjičeni policijskim službenicima rekli da su prijatelji i da je sve u redu.

- S obzirom na to da je uočeno da osumnjičeni M. M. u ruci drži jednu PVC kesicu sa biljnom materijom zelene boje i jednu ručno motanu cigaretu, policijski službenik je pokušao da oduzme i obezbedi dokaze izvršenja krivičnog dela, međutim, osumnjičeni M. M. je progutao navedene predmete, nakon čega je lišen slobode - navodi se u saopštenju.

Tada je osumnjičeni S. K. rukama hvatao policijske službenike i pokušao da ih spreči da stave lisice osumnjičenom M. M., pa je potom i on lišen slobode.

Osumnjičeni su, nakon što im je predočen video-snimak, delimično priznali izvršenje krivičnog dela i izjavili da se ne sećaju događaja jer su bili pod dejstvom alkohola.

Zbog opasnosti da osumnjičeni M. M. ne ponovi krivično delo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora, koji je i određen.

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA - Stan u kojem je pronađen ubijeni muškarac u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)