HTEO DA SE UBIJE ZBOG ŽENE: Posle svađe sa suprugom, muškarac (60) se popeo na toranj i hteo da skoči

J.D.Lj.

17. 01. 2024. u 17:28

U PANČEVU se danas, oko podneva, odigrala prava drama, kada se muškarac (60) popeo na vrh tornja u naselju Misa i zapretio samoubistvom!

ХТЕО ДА СЕ УБИЈЕ ЗБОГ ЖЕНЕ: После свађе са супругом, мушкарац (60) се попео на торањ и хтео да скочи

Foto N. Skenderija

 Na ovaj korak navodno se odlučio posle svađe sa suprugom. Kako nezvanično saznajemo, on se sporečkao sa ženom, koja mu je, navodno, rekla da ide iz kuće i da sa sobom radi šta hoće, jer je više ne zanima. O tome da li je, eventualno i šta zgrešio supruzi, zasad nije poznato. 

Na lice mesta ubrzo su, po pozivu građana, stigli policija i njihov pregovarački tim, kao i vatrogasci i Hitna pomoć. Oko sat vremena, trajali su pregovori i ubeđivanja Pančevca da siđe sa tornja.Da li zbog hladonoće i vetra koji je duvao, ili jer se predomislio, nesrećni čovek je nešto kasnije, ipak, rešio da siđe, u čemu su mu pomogli vatrogasci. 

- Mnogo naroda se okupilo ispod tornja. Gledali smo tog čoveka šta radi, a neki su mu dovikivali da se smiri i siđe. Ne znamo ko je, nije iz našeg kraja, ali smo čuli da se posvađao sa ženom i rešio da se ubije. Posle je izgledalo da se pokajao - ispričao je jedan od očevidaca. 

Nakon što je spušten sa tornja, ekipa Hitne pomoći ga je pregledala, a zatim je upućen na pregled u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu