KRALI BAKAR: Uhapšena četvorica Borana, prijave i protiv dvojice Majdanpečana

S. M. J.

21. 11. 2023. u 15:19

POLICIJA u Boru i Majdanpeku rasvetlila dve krađe bakarnih predmeta i kablova.

КРАЛИ БАКАР: Ухапшена четворица Борана, пријаве и против двојице Мајданпечана

G.Šljivić (ilustracija)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su četvoricu Borana koje terete da su ukrali 200 kilograma bakarnih predmeta, pretpostavlja se iz jedne kineske kompanije. Uhapšeni su: J. S. (40), G. S. (20), M. S. (19) i F. M. (33) iz Bora.

Policija je 20. novembra, uveče, zatekla na ulici J. S. koji je gurao kolica sa 110 kilograma bakarnih predmeta. Zajedno sa njim zatečen je i G. S., dok su M. S. i F. M. u drugom delu grada uhvaćeni kako nose bakarne predmete, ukupne težine 90 kilograma.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima za ovu tešku krađu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu, a ukradeni predmeti će biti vraćeni vlasniku.

U Majdanpeku je policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetpetogodišnjeg i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, takođe zbog krađe bakarnih kablova.

Ovu dvojicu muškaraca je policija zatekla u automobilu kojim je upravljao tridesetpetogodišnjak sa oko 300 kilograma bakarnih kablova, za koje se sumnja da su ukrali iz jedne kineske kompanije.

Pronađeni predmeti su vraćeni vlasniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave