OČUH DANIMA ZLOSTAVLJAO BEBU: Dvadesetogodišnji Kraljevčanin uhapšen zbog nezapamćenog nasilja u porodici

G. ĆIROVIĆ

09. 11. 2023. u 15:01

Zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, nezapamćeno u gradu na Ibru, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su A. K. (20) iz ovog grada.

ОЧУХ ДАНИМА ЗЛОСТАВЉАО БЕБУ: Двадесетогодишњи Краљевчанин ухапшен због незапамћеног насиља у породици

G.Šljivić

Kako je saopštila Policijska uprava u Kraljevu, sumnja se da je on, koristeći odsustvo svoje supruge, tokom proteklih nekoliko dana, u porodičnom stanu u više navrata zlostavljao sedmomesečnu pastorku.

Bebi je zbog zadobijenih teških telesnih povreda ukazana lekarska pomoć u kraljevačkoj Opštoj bolnici „Studenica“, nakon čega je prebačena na dalje lečenje na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj u Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo, slučaj je otkriven kada su majka (19) i očuh A. K. bebu doveli na sistematski pregled u kraljevački Dom zdravlja.

- Medicinska sestra je primetila čudnu boju lica i kože bebe i posumnjala da nešto nije i redu. Usledili su detaljniji pregledi pedijatra i dečjeg hirurga i ubrzo je ustanovljena asimetrija ramena, prelom nadlaktice i leve ključne kosti, hematom na glavi i unutrašnje krvarenje. Beba u trenutku transporta u Tiršovu nije bila životno ugrožena – kaže naš izvor upoznat sa ovim slučajem koji je uznemirio Kraljevčane.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je priznala da je očuh tukao bebu, a sedmomesečna devojčica je, nakon što je noć provela zbrinuta u kraljevačkoj bolnici, upućena za Beograd.

G.Šljivić

 

Osumnjičenom očuhu A. K. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu. Osim toga, prema našim saznanjima, reagovao je i Centar za socijalni rad u Kraljevu, pa nema sumnje da nadležne institucije povodom ovog slučaju čekaju pune ruke posla narednih dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)