HAPŠENJE U UŽICU: Petorica iza rešetaka zbog pucnjave na mostu

Novosti online

21. 10. 2023. u 09:46

POLICIJA je noćas uhapsila pet osoba iz Bajine Bašte koji su juče na još nepoznat način bili akteri tuče i pucnjave u Užicu.

ХАПШЕЊЕ У УЖИЦУ: Петорица иза решетака због пуцњаве на мосту

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Njih petorica, koji su bili u dva vozila u jučerašnjem događaju gde je bilo tuče i pucnjave uhapšeni su noćas u jednom selu kod Bajine Bašte. Oni negiraju bilo kakvo učešće u tuči i pucnjavi – saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Isti izvor kaže da se razjasnilo ko je na koga pucao.

- F.Ž. iz Sevojna je bio sa grupom iz Bajine Bašte, dok su braća A.L. i M.L. bili na drugoj strani. Prvo je došlo do tuče gde su čak i palice, nešto kao policijski pendreci, bile upotrebljene pa su braća u tuči dobili teške povrede glave i po celom telu. Tom prilikom je A.L. izvadio pištolj i pucao pri čemu je ranio F.Ž. F.Ž. je bežeći skočio na jedan motocikl koji je tuda prolazio i vozaču rekao da ga vozi u bolnicu. Međutim, nakon dvadesetak metara video je policijska kola u koloni, skočio sa motora i uleteo na zadnje sedište policijskog automobila – kaže izvor.

Dva automobila u kojem su bili Bajinobaštani su se odvezli u pravcu naselja Terazije, kroz koje vodi put ka Bajinoj Bašti. F.Ž. je zadobio povredu od metka u lakat, dok su braća imali teške povrede glave.

Svi su hospitalizovani u užičkoj bolnici. Svim akterima ovog događaja je određeno zadržavanje do 48 sati. Motiv još nije poznat, ali se pretpostavlja da su neki neraščišćeni računi oko droge.

Podsetimo, u Užicu se juče u periodu oko 13 časova dogodila pucnjava u kojoj su najmanje tri osobe povređene.

Incident se dogodio u centru grada, na Aleksića mostu, a u tom trenutku je na ulici bilo dosta dece i građana.

- Jedna osoba je pregledana i ranjena u lakat, dok su druge dve muške osobe još na dijagnostici i primljene su sa povredama glave - rekao je direktor Opšte bolnice.

(Kurir)

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" NA PROKOPU: Pogledajte kako izgleda novouređena zgrada železničke stanice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!