VOZILI POD DEJSTVOM ALKOHOLA: Boranin udario u ogradu

S. M. J.

27. 07. 2023. u 15:34

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru zadržali su dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu.

ВОЗИЛИ ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА: Боранин ударио у ограду

Foto N. Fifić

Borski saobraćajci sankcionisali su tridesetpetogodišinjeg vozača „forda“ koji je, vozeći pod dejstvom alkohola, izgubio kontrolu nad automobilom i udario u ogradu. Alko-testom je ovom vozaču potvrđeno da je vozio sa 1,81 promila alkohola u organizmu.

Policija je iz saobraćaja isključila i šezdesetsedmogodišnjeg vozača „renoa“ koji je vozio sa 1,26 promila alokohola u organizmu.

Protiv obojice vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

- Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju - navode u Policijskoj upravi u Boru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024