PRIZNALI DA SU UČESTVOVALI U MASOVNOJ TUČI: Treće OJT saopštilo

J.D.Lj.

09. 05. 2023. u 18:12

NA osnovu Sporazuma o priznanju krivice koji su K.B., M.Z., S.S., S.M., D.S., T.M., T.R., H.G., S.Z. i A.B. sklopili sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, nadležni sud ih je oglasio krivim zbog nasilničkog ponašanja.

ПРИЗНАЛИ ДА СУ УЧЕСТВОВАЛИ У МАСОВНОЈ ТУЧИ: Треће ОЈТ саопштило

Foto N. Skenderija

Kako se navodi u saopštenju Tužilaštva, oni su teže remetili javni red i mir na teritoriji Novog Beograda učestvovanjem u masovnoj tuči u kojoj su korišćeni bokseri, flaše, palice i drugi opasni predmeti. Takođe, kamenicama su gađali policijske službenike i njihova vozila koja su došla radi uspostavljanja javnog reda i mira.

- U odnosu na okrivljenog F.V., koji je takođe učestvovao u izvršenju navedenog dela, na predlog Trećeg OJT, sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim mu je odredio pritvor u trajanju od 30 dana, s obzirom na to da je više puta osuđivan, ali i jer postoji opasnost da će da ometa postupak uticajem na svedoke - kaže se u saopštenju.

Podsetimo, masovna tuča dogodila se na Đurđevdan, između dve grupe Roma. Svađa, a potom i fizički sukob ispao je jer je jedna grupa mladića, nepozvana, upala u kuću gde je druga slavila Slavu. Pale su teške reči, a onda je nastala opšta tuča u kojoj je više osoba dobilo posekotine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!