OCA MONSTRUMA ODAO MOBILNI TELEFON: Uroš Pašajlić koji je držao ćerku kao roba lociran pomoću baznih stanica

Novosti online

29. 03. 2023. u 11:20

UROŠ Pašajlić (38), koji je uhapšen juče na Karaburmi zbog sumnje da je godinama držao ćerku (8) kao roba u stanu, u kadi, na Zvezdari, lociran je pomoću baznih stanica mobilnog telefona.

ОЦА МОНСТРУМА ОДАО МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН: Урош Пашајлић који је држао ћерку као роба лоциран помоћу базних станица

Foto: Novosti/MUP

 - Potraga za njim je bila raspisana 24. marta, uhapšen je četiri dana kasnije na Karaburmi pomoću baznih stanica mobilnog telefona - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja za medije.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.

Osmogodišnja devojčica koja je pronađena u stanu na Zvezdari u teškom je stanju koje je posledica dugog zanemarivanja.

Slučaj je otkriven kada je Ivana L. sa vidnim teškim povredama na licu otišla u policijsku stanicu i supruga Uroša Pašajlića prijavila policiji.

Ona je tada rekla i da Pašajlić duže vreme svoju ćerku drži kao roba, a policija je dete pronašla u teškom stanju. "Otac iz pakla" uhapšen je juče u iznajmljenom stanu na Karaburmi.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZVEZDA SE REŠILA VEZISTE: Stranac napustio Marakanu, a ostaje u Superligi