"DETE NIJE VIDELO BELOG DANA, UMREĆE": Ovo je žena koja je prijavila policiji oca monstruma (FOTO)

Novosti onlajn

28. 03. 2023. u 12:52

JEZIVO i nezapamćeno nasilje otkriveno je nakon što je žena došla u policijsku stanicu u Beogradu sa slomljenim nosem i modricama ispod očiju, te prijavila vanbračnog partnera Uroša Pašajlića (38) za nasilje, a potom je je šokirala inspektore, rekavši da njen vanbračni suprug godinama drži zaključanu u stanu kao roba svoju ćerku (8) i maltretira je.

ДЕТЕ НИЈЕ ВИДЕЛО БЕЛОГ ДАНА, УМРЕЋЕ: Ово је жена која је пријавила полицији оца монструма  (ФОТО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

- On je mene pretukao, slomio mi je nos još 19. marta, ali ja nisam smela ni mogla da izađen iz stana po pomoć. Pretio mi je, strašno ga se plašim. Znate, on ima ćerku iz prvog braka i dete drži zatočeno u stanu! Morate je spasiti, umreće - navodno je rekla pretučena žena, posle čega su policajci hitno reagovali.

Policija je po prijavi pretučene žene otišla u stan na Zvezdari i tamo zatekla pravi užas. Iznemogla i neuhranjena devojčica bila je u kadi, nije mogla da hoda, ni da govori.

- Ne dozvoljava joj da izađe iz stana. To dete nije videlo belog dana - navodno je rekla žena.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

 

Inspektori su zanemeli na ove reči i odmah se uputili na adresu gde se nasilje dogodilo, a kada su provalili vrata stana zatekli su jezivu scenu. Devojčica je nađena vidno izmučena u kadi.

- Dve policajke su ušle u stan. Jedna je uzela dete u naručje i odnela ga iz tog pakla. Devojčica je toliko mršava da izgleda kao beba, a ne kao dete od osam godina. Verujte, ovo dete je spaseno u poslednjem trenutku - ispričali su za medije stanari zgrade na Zvezdari.

Osumnjičeni se nalazi u bekstvu i policija traga za njim. Njemu se na teret stavlja da je izvršio tri krivična dela - nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje maloletnog lica, kao i neispunjavanje porodičnih obaveza.

Na društvenim mrežama može se videti da pretučena žena ima zajedničke fotografije sa osumnjičnim koji je u bekstvu, gde su skoro na svakoj fotografiji nasmejani. Objavili su i da su u vezi od decembra 2021. godine, a da nije bilo nje, za devojčicu se verovatno ne bi ni saznalo.

(Alo)

BONUS VIDEO: POTRAGA ZA TROJICOM NESTALIH U DUNAVU I DALjE TRAJE - Apel porodice građanima da pomognu tokom vikenda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SAD TO NE JEDE: Dijana otkrila koji je omiljeni Noletov slatkiš iz detinjstva (RECEPT)