NOSILI PALICE I FANTOMKE: Sprečena masovna tuča na Novom Beogradu, uhapšena petorica navijača, ostali se razbežali kad je uletela policija

Novosti online

19. 03. 2023. u 00:06

INTERVENTNA jedinica 92 uhapsila je sinoć u Novom Beogradu petoricu navijača Partizana iz grupe "Vandal bojs" kod kojih su tom prilikom pronađene drvene palice i sprejevi za ispisivanje grafita.

НОСИЛИ ПАЛИЦЕ И ФАНТОМКЕ: Спречена масовна туча на Новом Београду, ухапшена петорица навијача, остали се разбежали кад је улетела полиција

Foto: D. Balšić

Prema nezvaničnim saznanjima medija grobari su uhapšeni u Ulici Jurija Gagarina u trenutku dok su se spremali da ispišu navijački grafit.

- Akcija je organizovana nakon dojave da se dvadesetak muškaraca okupilo ispred jednog solitera kako bi ispisali grafit. Prilikom dolaska policije većina njih se razbežala, ali su policajci uspeli da uhapse petoricu. Kod njih su tom prilikom pronađene drvene palice i fantomke - kaže izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, uhapšeni "grobari" su se verovatno pripremali za tuču sa navijačima Crvene Zvezde, ali je efikasnom reakcijom policije sprečen takav scenario.

- Sumnjamo da su privedeni navijači samo želeli da izazovu sukob sa huliganima protivničkog kluba. Brzom reakcijom policije to je sprečeno - navodi izvor.

U toku je potraga za ostalim navijačima Partizana koji su se prilikom dolaska policije razbežali.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

AMERIKANCI PRAVE JEDAN BLOK UNUTAR EVROPE: Predsednik otkriva šta će se u narednom periodu dešavati na političkoj sceni