"PRODATA" DEVOJČICA (13) POBEGLA KOD STRICA: "Novosti" saznaju - Određen pritvor ocu "trgovcu" i "kupcu" tinejdžerke iz Brusa

S.BABOVIĆ

03. 03. 2023. u 15:43

D. J. (44) iz Brusa, koji se sumnjiči da je ćerku staru 13 godina prodao za 3.000 evra, i B. S. (48) iz Bojnika, osumnjičen za „kupovinu“ devojčice, saslušani su danas pred Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu i određen im je pritvor, saznaju „Novosti“.

ПРОДАТА ДЕВОЈЧИЦА (13) ПОБЕГЛА КОД СТРИЦА: Новости сазнају - Одређен притвор оцу трговцу и купцу тинејџерке из Бруса

Foto:S.Babović

Kako saznajemo, devojčicu je, nakon što je pronađena u kući B. S. na jugu Srbije, preuzeo Centar za socijalni rad u Brusu, ali je ona uspela da pobegne! Nađena je danas kod strica i spremna je da sarađuje.

- Ona jednostavno ne shvata da je sve to pogrešno - navodi izvor „Novosti“. - Veruje da treba da živi sa sinom B. S. koji ima 14 godina. Dakle, godinu dana je stariji od nje. Tako je, nezadovoljna razvojem događaja, pobegla u naselje gde je živela, a kada je policija pokušala da dođe do nje, nije bilo razgovora. U međuvremenu je ta komunikacija uspostavljena i ona je sada spremna na saradnju, ali joj i dalje nije jasno u čemu je problem.

Tokom saslušanja, proizilazi, takođe „nije bilo jasno“ ni osumnjičenom ocu ni „kupcu“. Obojica se sumnjiče za krivično delo trgovina ljudima. Viši sud u Kruševcu je, kako saznajemo, prihvatio predlog o određivanju pritvora.


 

BONUS VIDEO - IMA MRTVIH U PODGORICI: Eksplodirala bomba u sudu, više ljudi povređeno

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!