PIT BULOVI IZUJEDALI MALOLETNIKA U SMEDEREVU: Vlasnici prijava za izazivanje opšte opasnosti

Јелена Илић
Jelena Ilić

28. 02. 2023. u 15:40

L.R. iz sela Skobalj kod Smedereva pustila je pet opasnih "pit bul terijera" po dvorištu, ali su oni izašli na ulicu i izujedali maloletnika koji je srećom prošao sa lakšim povredama, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužialštva u Smederevu.

ПИТ БУЛОВИ ИЗУЈЕДАЛИ МАЛОЛЕТНИКА У СМЕДЕРЕВУ: Власници пријава за изазивање опште опасности

Foto: pixabay

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv L.R. (51 godina) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršila krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Ona je 14.05.2021. godine u Skobalju, u jutarnjim satima pustila pet pasa rase „pit bul terijer“ da trče po dvorištu porodičnog domaćinstva, a da prethodno nije obezbedila prostor iz kojeg psi ne mogu da pobegnu, u skladu sa odredbama Pravilnika o načinu držanja pasa koji mogu predstavljati opasnost za okolinu.

Životinje su kroz otvor na ogradi istrčale na ulicu, nakon čega su dva psa napala maloletno dete i naneli lake telesne telesne povrede ugrizavši ga na pet mesta u predelu potkolenica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!