PLJAČKA U CENTRU BUJANOVCA: Iz stana odneseno preko 18.000 evra

J. S.

09. 12. 2022. u 10:47

U četvrtak, 8. decembra, u večernjim satima policiji je prijavljena pljačka stana u centru Bujanovca, saznaju Novosti.

ПЉАЧКА У ЦЕНТРУ БУЈАНОВЦА: Из стана однесено преко 18.000 евра

Foto: J. S.

Vlasnica stana je rekla da je po povratku s posla primetila premetačinu u stanu, kao i da joj nedostaje novac koji je bio u kutiji u ormaru, reč je o sumi od 18.500 evra, kao i da je sa stola nestalo još 200 evra.

U Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđeno nam je da se pljačka dogodila verovatno u popodnevnim satima, kao i da je policija izvršila uviđaj lica mesta i preduzimaju se operativne radnje na otkrivanju N. N. izvršioca teške krađe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično