VELIKA ZAPLENA NA BADOVINCIMA: Uhapšen muškarac iz Koceljeve - pokušao da prokrijumčari 7.000 paklica cigareta

Novosti online

03. 11. 2022. u 10:33

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Upravom granične policije i Policijskom upravom u Šapcu, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su S. P. (1991) iz Koceljeve zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje.

ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА НА БАДОВИНЦИМА: Ухапшен мушкарац из Коцељеве - покушао да прокријумчари 7.000 паклица цигарета

Foto: MUP

Policija je na Graničnom prelazu Badovinci u skrivenoj pregradi prepravljenog dela kabine teretnog vozila kojim je osumnjičeni upravljao zaplenila 7.000 paklica cigareta marke „česterfild“, koje je on, kako se sumnja, pokušao da prokrijumčari u Federaciju Bosne i Hercegovine.

Foto: MUP

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.


BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima