ZAPLENJENA DVA DŽAKA MARIHUANE U BATAJNICI: Čim su videli policiju, dali se u beg - jedan mladić uhapšen, za drugim se traga (VIDEO)

Z. U.

26. 10. 2022. u 10:01

POLICAJCI iz stanice Zemun zaplenili su dva džaka sa oko šest kilograma marihuane.

ЗАПЛЕЊЕНА ДВА ЏАКА МАРИХУАНЕ У БАТАЈНИЦИ: Чим су видели полицију, дали се у бег - један младић ухапшен, за другим се трага (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Droga je otkrivena u Batajnici, kada je patrola primetila i pokušala da zaustavi dva sumnjiva mladića koji su odmah odbacili džakove i počeli da beže. Brzo je uhapšen mladić (19), dok je drugi uspeo da pobegne.

Osumnjičeni je po nalogu VJT u Beogradu zadržan zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Na Batajničkom drumu, u šumi iza jedne benzinske pumpe pronađena su 64 pe-ve-ce paketića i jedan veći paket sa praškastom materijom, bele boje. Droga je zaplenjena, istraga je u toku.

Akcija i na Zvezdari

Druga akcija policije izvedena je na Zvezdari, gde su inspektori iz policijske stanice u saradnji sa Interventnom jedinicom 92 u dve akcije zaplenili oko 230 grama marihuane i amfetamina, tablete ekstazija, 119 LSD sličica, elektronsku vagicu, 36.000 din, 50 evra.

Uhapšen je muškarac (29) i njemu je po nalogu VJT u Beogradu određeno zadržavanje do 48 časova zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Protiv muškarca (23) podneta je krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)