PRETUKAO SESTRU TIKTOKERKE: Ukinut pritvor osumnjičenom za nasilje nad suprugom

Tanjug

11. 10. 2022. u 11:58

DRUGI osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor D. H. koji se sumnjiči da je izvršio nasilje u porodici nad suprugom S. H., sestrom poznate tiktokerke Uki Kju.

ПРЕТУКАО СЕСТРУ ТИКТОКЕРКЕ: Укинут притвор осумњиченом за насиље над супругом

Foto: Privatna arhiva

D. H. je izrečena mera zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom S. H., rekla je portparolka Drugog suda u Beogradu Irina Kovačević.

Osumnjičenom je ukinut pritvor na predlog tužilaštva, jer je 10. oktobra saslušana oštećena, zbog čega su prestali zakonski razlozi za pritvor.

Oštećena je u tužilaštvu ostala pri navodima krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti.

S. H. je 28. septembra prijavila nasilje Policijskoj stanici Rakovica, a ona je sestra poznate tiktokerke Uki Kju, koja je na društvenim mrežama objavila slike sestre posle nasilja.

BONUS VIDEO: UČINIĆU SVE DA NIKO NE DOŽIVI ŠTO I MOJA PETRA: Majka ubijene devojčice iz Vršca jedva govori

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)