U PRITVORU DA NE UTIČE NA SVEDOKE: Saslušan policajac osumnjičen za trgovinu uticajem

Lj. P.

05. 10. 2022. u 18:37

OFICIRU saobraćajne policije N.P. (38) osumnjičenom za trgovinu uticajem, posle saslušanja u novosadskom Višem javnom tužilaštvu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, sudija za prethodni postupak je odredio pritvor.

У ПРИТВОРУ ДА НЕ УТИЧЕ НА СВЕДОКЕ: Саслушан полицајац осумњичен за трговину утицајем

Lj.P.

Ova mera mu je, kako je za “Novosti” rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda, izrečena zbog postojanja okolnoti koje ukazuju da će ometati sudski postupak uticajem na svedoke.

Policajca su, podsećamo, uhapsile kolege, Sektor unutrašnje kontrole u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

On se tereti da je od 30. maja do do 13. jula ove godine, koristeći svoj službeni položaj i uticaj, posredovao kod sedmorice saobraćajnih policajaca da ne sankcioniše počinioce prekršaja koje su otkrili prilikom kontrole saobraćaja.

Protiv sedmorice saobraćajnih policajaca biće podnete krivične prijave u redovnom postupku zbog postojanja sumnje da su zloupotrebili službeni položaj.

BONUS VIDEO - Snimci zgrade u Vršcu u kojoj je otac ubio ćerku pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI RUSI? Skandalozno izvinjenje reprezentativca Albanije koji je prostački vređao Srbiju