TUŽILAŠTVO IZDALO NALOG ZA HAPŠENJE VLASNIKA DOMA "ROJAL": Određeno mu zadržavanje do 48 sati

J.D.Lj.

03. 08. 2022. u 16:31

U KOORDINACIJI sa kontakt tačkom za bezbednost novinara Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Drugo osnovno javno tužilaštvo izdalo je nalog za hapšenje P. J, osumnjičenog za pretnje novinarkama lista "Kurir". Kako saznajemo, on je uhapše i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, i on će sutra biti saslušan u Drugom OJT u Beogradu.

ТУЖИЛАШТВО ИЗДАЛО НАЛОГ ЗА ХАПШЕЊЕ ВЛАСНИКА ДОМА РОЈАЛ: Одређено му задржавање до 48 сати

Ilustracija/Foto: I. Mitić

- Sumnja se da je on, kao vlasnik privatnog Doma za stare u Krnjači novinarki I. O. urednici S. Đ. lista "Kurir" uputio pretnje i uvrede telefonom u vezi sa njihovim izveštavanjem o radu tog staračkog doma - saopštilo je Više tužilaštvo u Beogradu.

Na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. iz stava 3.

- U toku je realizacija naloga tužilaštva - poručili su iz Tužilaštva.

Podsetimo, nakon što je "Kurir" objavio informacije bivših radnica o "užasnom“ postupanju prema korisnicima i zaposlenima u privatnom domu za stare "Rojal" u Krnjači, osobe koje su se predstavljale kao vlasnik doma i njegov brat su u noći između 1. i 2. avgusta zvali novinarke "Kurira" koje su o tome pisale, vređali ih, pretili i uznemiravali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)