U NEMAČKOJ UHAPŠEN SRBIN KOJI JE KRAO NAKIT I NOVAC: Policija rešila slučaj krađa širom Sarlanda, traga se za Bugarinom pomagačem

Novosti onlajn

26. 03. 2022. u 21:28

POLICIJA nemačke države Sarland rešila je više krađa koje su se dogodile u prethodnom periodu na njihovoj teritoriji i uhapsila Srbina (23) koji je za to osumnjičen.

У НЕМАЧКОЈ УХАПШЕН СРБИН КОЈИ ЈЕ КРАО НАКИТ И НОВАЦ: Полиција решила случај крађа широм Сарланда, трага се за Бугарином помагачем

Foto: EPA

Akcija policije se odigrala u gradu Nojnkirhen u utorak ujutru, a kako je navedeno iz policije uhapšeni Srbin je već neko vreme bio na "skeneru" policije i imao je nekoliko naloga za hapšenje, upravo zbog krađa i provala, objavio je nemački portal Rheinpfalz. 

Prema informacijama iz nemačke policije, uhapšeni Srbin je tokom prošle godine, zajedno sa jednim Bugarinom (20) i još nekoliko pomagača, izvršio niz provala i krađa u Sarlandu, a uzimali su uglavnom nakit i novac. Vrednost ukradnih stvari procenjuje se na oko 40.000 evra.

Tokom akcije policija je pretresla dva apartmana u Nojnkirhenu koja su Srbin i njegov saučesnik Bugarin koristili kao svoj štek.

Bugarski državljanin je ovaj put uspeo da izbegne hapšenje. Za njim je takođe izdat nalog za hapšenje zbog provala i krađa i za njim policija aktivno traga.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri