METAK U GOSTA SA KOJIM JE PIO: Uhapšen Luka A. (24) zbog sumnje da je pokušao da ubije muškarca u kafani, povređeni se oporavlja

S. KOSTIĆ

18. 03. 2022. u 21:29

POLICIJA u Inđiji uhapsila je Luku A. (24) zbog postojanja sumnje da je pre dve sedmice pokušao da ubije muškarca (34) sa kojim je prethodno sedeo za stolom u istoj kafani. Do incidenta je došlo u jednom seoskom lokalu u Novom Slankamenu, kada je on, nakon verbalne rasprave, hicem iz pištolja naneo teške telesne povrede oštećenom, a zatim pobegao.

МЕТАК У ГОСТА СА КОЈИМ ЈЕ ПИО: Ухапшен Лука А. (24) због сумње да је покушао да убије мушкарца у кафани, повређени се опоравља

Foto: MUP

- Kada je muškarac u pripitom stanju ušao u lokal, on je video za stolom društvo u kojem je bio i Luka. Seo je za njihov sto, pričali su i pili zajedno, a onda je u jednom trenutku došlo do sukoba koji je eskalirao - priča naš izvor iz policije, dodajući da je tada Luka izvadio pištolj i ispalio jedan metak u nesrećnog muškarca. - Nakon pucnja, on je odmah izašao iz lokala i sve vreme se krio, dok ga policija nije pronašla i uhapsila.

Kako navodi naš izvor, Luka je odranije poznat organima reda zbog posedovanja narkotika, kao i brojnih prekršajnih prijava. Policiji je rekao da mu nije bio motiv da ubije tridesetčetvorogodišnjaka, već da je to uradio u afektu. Povređeni muškarac sa prostrelnom ranom bio je hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu i njegovo zdravstveno stanje sada je stabilno i on se nalazi na kućnom lečenju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, i u tom roku on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Njemu se na teret stavljaju krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!