DETALJI PUCNJAVE U NOVOM SADU: Miloš (32) hitno operisan, u stabilnom stanju

Lj.P

16. 03. 2022. u 15:53

MUŠKARAC Miloš M. (32) koji je jutros teško ranjen u pucnjavi u Molijerevoj ulici u Novom Sadu, po prijemu je operisan u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine.

ДЕТАЉИ ПУЦЊАВЕ У НОВОМ САДУ: Милош (32) хитно оперисан, у стабилном стању

Foto: Fejsbuk

Kako navode u PR službi ove zdravstvene ustanove, on je postoperativno hemodinamički stabilan i nalazi se na Odeljenju intenzivne terapije Urgentnog centra UKCV.

On je u pucnjavi koja se dogodila oko 6.30 sati zadobio prostrelnu rane natkolenice i potkolenice.

Na njega je zasada nepoznati napadač pucao iz vatrenog oružja, na ulici, kada je navodno šetao psa. U ovoj pucnjavi je ranjen i pas, kada je, kako saznajemo, pokušao da odbrani svog vlasnika, ali je naoružani napadač, kako se pretpostavlja, pucao i u životinju. Povređeni pas je zbrinut i veterinari su mu spasli život.

Još je nepoznato ko je i zbog čega pucao u ovog Novosađanina, a ne isključuje se mogućnost da je nekoliko dana ranije praćen, i da je u sačekuši pucano u njega dok je šetao kućnog ljubimca, u vreme kada na ulici nema mnogo prolaznika. Posle ispaljenih hitaca Milošu M. u nogu i u njegovog psa, napadač je pobegao, a veruje se da ga je u obližnjoj ulici u kolima čekao saučesnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?