BAKU KORISTILI KAO PARAVAN? Posle hapšenja J. D. (75) zbog prodaje narkotika istražuje se da li je ona znala šta se događa u njenoj kući

J. D. Lj.

09. 03. 2022. u 21:04

PENZIONERKA J. D. (75), koja se tereti da je prodavala drogu u beogradskom naselju Krnjača, najverovatnije i nije znala šta se događa u njenoj kući. Ona je, kažu komšije, lane izgubila ćerku, koja je, navodno, bila narkoman.

БАКУ КОРИСТИЛИ КАО ПАРАВАН? После хапшења Ј. Д. (75) због продаје наркотика истражује се да ли је она знала шта се догађа у њеној кући

Foto: MUP

Sada se istražuje da li su neki od uživaoca narkotika, koristili poznanstvo sa J. D. preko njene pokojne ćerke i posle njene smrti nastavili, uz opravdanje da obilaze baku, da dolaze u njenu kuću, drogiraju se i preprodaju drogu. U nastavku istrage biće veštačeno njeno mentalno stanje kako bi se utvrdilo da li je bila sposobna da počini delo za koje se tereti.

Pretresom njene kuće i pomoćnih objekata na Pančevakom putu, policija je zaplenila oko 120 grama heroina, vagicu za precizno merenje, 168.000 dinara i 1.175 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge. Istog dana, u kući J. D., za koju je nadležno tužilaštvo zatražilo pritvor do 30 dana, policija je uhapsila i dvojicu kupaca Lj. K. (59) i R. K. (60).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!