KAMERE SNIMILE ČOVEKA SA KAPULJAČOM: I dalje traje "lov" u Vranju, zapalio automobile ispred kuće direktora Parking servisa

J. S.

04. 02. 2022. u 16:26

ISTRAŽNI organi intezivno rade na rasvetljavanju paljevine automobila u dvorištu porodične kuće direktora Parking servisa i prvog čoveka Jedinstvene Srbije u Vranju Dejana Manića.

КАМЕРЕ СНИМИЛЕ ЧОВЕКА СА КАПУЉАЧОМ: И даље траје лов у Врању, запалио аутомобиле испред куће директора Паркинг сервиса

Foto: J. Stojković

Kako je Novostima potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, sigurnosne kamere usnimile su jednu osobu kako pali automobile.

- Uvidom u video snimke izuzetih sa lica mesta vidi se jedno NN lice sa kapuljačom na glavi kako prilazi prvo vozilu marke „Audi“ i poliva ga zapaljivom tečnošću, nakon toga prilazi i vozilu marke „Mercedes“ koga takođe poliva zapaljivom tečnošću,a onda dejstvom otvorenog plamena izaziva požar na vozilima – kažu Tužilaštvu.

Radi rasvetljavanja slučaja kojoji se podsećamo dogodio 28. januara kada su zapaljena četiri automobila u dvorištu porodične kuće Manića, Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, u saradnji sa policijom preduzima brojne operativne radnje, pa su tako izdate naredbe o izuzimanju bioloških tragova sa lica mesta, zatim uzimanje bukalnog brisa, radi određivanje DNK profila i upoređivanje sa DNK profilima pronađenim na licu mesta kod tri osoba.

Naložen je i pretres stana stana i drugih prostorija sedam osoba kao i obezbeđivanje video snimaka sa obližnjih kuća.

Na sreću nije povređenih ali je Maniću koji se povodom ovog događaja nije oglašavao naneta i materijalna šteta na kući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju