UDARALI SU GA SATAROM, RUKAMA I NOGAMA: Beskućnicima osumnjičenim za ubistvo Beograđanina ponovo produžen pritvor

Lj. P.

01. 02. 2022. u 19:54

TROČLANOJ grupi, Beograđaninu Miodragu M. (41), Miši T. (44) iz Novog Sada i Zorici D. (38) iz Petrovaradina, osumnjičenima za teško ubistvo u saizvršilaštvu na svirep način Aleksandra P. (34) iz Beograda, ponovo je produžen je pritvor, i on može trajati do 27. februara.

УДАРАЛИ СУ ГА САТАРОМ, РУКАМА И НОГАМА: Бескућницима осумњиченим за убиство Београђанина поново продужен притвор

Arhiva

Osim ovih troje, za koje saznajemo da su beskućnici, za isto krivično delo se sumnjiči i M.Ž. (46) koji je u bekstvu i za njim je raspisana poternica. I žrtva je, takođe bio beskućnik, i sa njima je „delio“ napušteni objekat u novosadskom naselju Liman.

Tridesetčetvorgodišnjak iz Beograda je pretučen krajem oktobra 2021. godine, a povrede kojima je podlegao, nanete su mu udarcima satarom, ali i rukama i nogama. Tako povređen je ostavljen u napuštenom objektu u Bulevaru despota Stefana 5 u Kineskoj četvrti u novosadskom naselju Liman, a „trojac“ je otišao odatle. Od zadobijenih povreda nesrećni čovek nije odmah preminuo, već kasnije. Između njih je, navodno došlo do svađe koja se završila zločinom, a pretpostljava se da su oni tu pili i alkohol.

Telo Aleksandra P. dva dana kasnije, odnosno prvog dana novembra u prepodnevnim satima, pronašao je, kako saznajemo, jedan od beskućnika, koji takođe tu dolazi, i o tome je odmah obavestio policiju.

U odnosu na T.M. i T.P, koji su se sumnjičili za pružanje pomoći učiniocima posle izvršenog krivičnog dela, dalji postupak je obustavljen. Istraga sporovedena u odnosu na njih, kako su naveli u Višem javnom tužilaštvu, i prikupljeni dokazi nisu ukazali da su oni na bilo koji način pružali pomoć osumnjičenima za teško ubistvo.

BONUS VIDEO - Snimak iz zgrade gde se dogodio pokušaj ubistva u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri