NAJNOVIJI DETALJI HAPŠENJA KIK-BOKSERA: Povrede glave i polomljena rebra

Novosti onlajn

28. 01. 2022. u 09:15

SVETSKI prvak u kik-boksu Nikola Stošić (36) uhapšen je juče u Smederevu sa još trojicom muškaraca zbog sumnje da su pretukli suvlasnika jednog ugostiteljskog objekta i dva gosta. Uhapšena četvorka se, navodno, sumnjiči i za pokušaj iznude.

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА КИК-БОКСЕРА: Повреде главе и поломљена ребра

Foto: Printskrin/Jutjub

Nekadašnji kapiten kik-boks reprezentacije Srbije, kako se saznaje, napao je trojicu muškaraca u noći između 23. i 24. decembra.

Polomljena rebra

- NJih četvorica su došla u lokal u kome je suvlasnik bio sa još dvojicom gostiju. Nasrnuli su na njega, a kada su se mladići koji su bili tu umešali i pokušali da ga zaštite, dobili su batine - kaže izvor i dodaje da su zadobili povrede glave, a jednom su polomljena rebra.

- Čuli smo da neki od prebijenih nisu smeli da traže lekarsku pomoć, toliko se plaše napadača! Jedan od njih je čak i pobegao iz zgrade Hitne pomoći kada su lekari pozvali policiju - kaže izvor i dodaje da je policija veoma brzo počela da istražuje slučaj.

- Iz restorana na obali Dunava preuzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, na kojima se jasno videlo šta se tu dogodilo. Policija je ispitala i svedoke, oštećene, a pribavljeni su i materijalni dokazi - navodi sagovornik.

Sve je, kako dodaje, rezultiralo hapšenjem poznatog sportiste i njegove ekipe juče rano ujutro.

- Lisice su stavljene Nikoli Stošiću i A. R. (40), V. S. (33) i M. I. (28). Oni se terete za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih povreda. Među uhapšenima se nalazi još jedan kik-bokser - objašnjava izvor:

- Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu naložilo je policiji da svima odredi zadržavanje do 48 sati.

Kako izvor tvrdi, uhapšeni su odranije poznati policiji po sličnim delima.

- Nikola Stošić, iako vlasnik kik-boks kluba, uspešan sportista i nekadašnji reprezentativac, dva puta je bio hapšen zbog nanošenja teških povreda, i to 2009. i 2010 - priča izvor iz istrage.

- Ni ostali uhapšeni ne važe za cvećke.

Završio karijeru

Iz Kik-boks saveza Srbije juče su naveli da je Stošić poslednjim nastupom na Svetskom prvenstvu 2019. svoju karijeru aktivnog sportiste u Kik-boks savezu okončao.

- Na njegove uspehe u ringu smo svi u savezu ponosni. Međutim, tražimo da se jasno razgraniči sportska karijera pojedinca od njegovog privatnog života, te tako smatramo da svako od nas samostalno mora da snosi odgovornost za svoja činjenja. Tako i Stošić, ako njegove odgovornosti u ovom incidentu uopšte ima, o čemu će poslednju reč dati istraga - stoji u saopštenju, koje je potpisao predsednik Kik-boks saveza Srbije Miodrag Jotić.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)