VOZILI POD DEJSTVOM DROGE, ALKOHOLA, BEZ DOZVOLE: Pripadnici MUP imali pune ruke posla

Z. U.

04. 01. 2022. u 19:07

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom kontrole saobraćaja na području ove opštine, otkrili četvoricu vozača koji su upravljali putničkim automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dvojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola.

ВОЗИЛИ ПОД ДЕЈСТВОМ ДРОГЕ, АЛКОХОЛА, БЕЗ ДОЗВОЛЕ: Припадници МУП имали пуне руке посла

Foto: D. Milovanović

U Novim Banovcima iz saobraćaja su isključeni dvadesettrogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom kanabisa i dvadesetsedmogodišnji vozač „lančije“ koji je vozio pod uticajem kokaina i kanabisa, dok je u Staroj Pazovi zaustavljen dvadesettrogodišnji vozač „golfa“ pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

Patrola je u Belegišu zatekla dvadesetpetogodišnjeg mladića koji je vozio „golf“ bez položenog vozačkog ispita i pod dejstvom amfetamina i kanabisa. Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci će biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu.

U Staroj Pazovi, saobraćajna policija je zaustavila pedesetogodišnjaka koji je upravljao „fordom“ sa 2,11 promila alkohola u organizmu, a u Novoj Pazovi pedesetpetogodišnjeg vozača „tojote“ sa 2,06 promila alkohola u organizmu. Njima je određeno zadržavanje do 24 časa nakon čega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu.

- Apelujemo na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju - poručuju iz MUP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest