RASPISANA POTERNICA ZA NIŠLIJOM: Optužen da je obljubio devojčicu, incident prijavila baba osumnjičenog

J.Ćosin

22. 11. 2021. u 11:15

VIŠI sud u Nišu raspisao je 19. novembra poternicu za Nišlijom Martinom O. (27), protiv koga je podignuta optužnica zbog krivičnog dela obljube sa detetom, za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 12 godina.

РАСПИСАНА ПОТЕРНИЦА ЗА НИШЛИЈОМ: Оптужен да је обљубио девојчицу, инцидент пријавила баба осумњиченог

Foto ilustracija

Reakcija Višeg suda usledila je nakon što se optuženi nije pojavljivao na glavnom pretresu, a policija ga nije našla na adresi stanovanja pa nije bilo moguće njegovo dovođenje.

Prema nezvaničnim saznanjima, on je pobegao u inostranstvo, a ustanovljeno je da je otputovao sa niškog aerodroma Konstantin Veliki.

Incident je, kako nezvanično saznajemo, prijavila baka osumnjičenog, koja je posumnjala da nešto nije u redu sa devojčicom, čiji je rođeni brat takođe bio smešten u toj porodici.

- Pustite nas da živimo u svom bolu. Ne znate šta mi sada preživljavamo. Da vidimo prvo da li je to istina, jer je ovo poštena kuća - rekla su nam u petak dva člana ove porodice koji su prijavljeni kao hranitelji dece bez roditeljskog staranja.

U Centru za socijalni rad u Nišu kažu da su njihovi službenici 24 sata na nogama i da je maloletnica, koja je navodno žrtva nasilja, zdravstveno dobro.

- Reagovali smo čim smo saznali za taj slučaj. Dete je odmah izmešteno iz ove porodice i preduzeli smo sve potrebne radnje. Naši socijalni radnici uvek se trude da zaštite dete kada se tako nešto dogodi. Devojčica je dobro, ali sada će uslediti veštačenje, pa će se o svemu izjasniti i tužilaštvo - kaže Zoran Jović, direktor Centra za socijalni rad u Nišu.

BONUS VIDEO: Hapšenje razbojnika koji su pucali na Novom Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024