UŽAS U BIJELJINI: Mija (71) došao da popravi bojler, pa seksualno zlostavljao devojčicu

O.M.

01. 11. 2021. u 13:38

OKRUŽNI sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv Mije S. (71) iz Bijeljine kojom se tereti za seksualno zlostavljanje maloletnice.

УЖАС У БИЈЕЉИНИ: Мија (71) дошао да поправи бојлер, па сексуално злостављао девојчицу

Foto Shutterstock

Optužnicom Miji S. na teret je stavljeno krivično delo obljuba sa detetom mlađim od 15 godina. Radi se o blažem obliku dela, za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Celi slučaj odigrao se 29. aprila ove godine. Optuženi je u popodnevnim satima došao u kuću maloletnice, kako bi popravio bojler.

- Optuženi je iskoristio kratko odsustvo iz kuće oca od maloletnice koju je počeo da dodiruje. Devojčica je pobegla u drugu sobu i on je došao za njom i ponovo počeo sa dodirivanjem - navodi se u optužnici.

Pojašnjava se da je optuženi zatim zapretio devojčici da će nešto loše uraditi njenim roditeljima ukoliko im ispriča šta se dogodilo.

- Optuženi je sa detetom mlađim od 15 godina izvršio polnu radnju, a postoji velika nesrazmera u zrelosti i uzrastu između počinioca i žrtve - navodi se u otpužnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni