CRNOGORSKA POLICIJA SASLUŠALA DRŽAVLJANKU SRBIJE: Zbog pokušaja da namami decu u taksi

Tanjug

20. 11. 2021. u 11:53

DRŽAVLjANKA Srbije osumnjičena da je juče vozeći se taksijem kroz Podgoricu zaustavljala automobil na autobuskim stajalištima i tražila od dece da uđu u taksi, saslušana je nakon privođenja u Centar bezbednosti Podgorica, potvrđeno je Portalu RTCG u Upravi policije.

ЦРНОГОРСКА ПОЛИЦИЈА САСЛУШАЛА ДРЖАВЉАНКУ СРБИЈЕ: Због покушаја да намами децу у такси

Foto EPA


Budvanska policija privela je sinoć državljanku Srbije koja je, prema navodima izvora iz policije, pronađena u Budvi u društvu muškarca.

Izvor portala RTCG je naveo da je reč o državljanki Srbije, koja je vozeći se taksijem kroz Podgoricu tražila da vozač staje na autobuskim stajalištima, kako bi ona tražila od dece da uđu u taksi.

Ta osoba je juče popodne došla u Budvu, nakon čega je budvanska policija, postupajući po molbi kolega iz Podgorice, reagovala i privela tu osobu.

Roditelji su u prijavi naveli da su dve nepoznate osobe pokušavale da namame dve devojčice i jednog dečaka u vozilo, dok su na autobuskom stajalištu deca čekala prevoz do škola.

Policija je pogledala snimke nadzornih kamera sa mesta događaja i uzela izjave očevidaca.

- Za sada indicije govore da u činjeničnom opisu toga dela nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, a takođe otmice, rekao je Darko Milonjić iz CB Podgorica za TVCG.


 

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere