IZAZVALI UDES NA AUTO-PUTU KOD ĆUPRIJE I POBEGLI: Policija otkrila i uhapsila dvojicu Leskovčana

Z. Rašić

12. 11. 2021. u 11:59

PRIPADNICI Policijske uprave u Jagodini identifikovali su i uhapsili A. P. (1984) i I. S. (1980), obojica iz Leskovca, osumnjičene da su 9. novembra, na auto-putu kod Ćuprije, učestvovali u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede opasne po život, a potom pobegli sa lica mesta.

ИЗАЗВАЛИ УДЕС НА АУТО-ПУТУ КОД ЋУПРИЈЕ И ПОБЕГЛИ: Полиција открила и ухапсила двојицу Лесковчана

D.N.

Kako se sumnja, A. P. je upravljajući kombijem udario u prikolicu automobila, koja se otkačila i zaustavila na zaustavnoj traci, dok je vozilo za koje je bila zakačena sletelo s puta. Vozač tog vozila je teško povređen.

U saopštenju Policijske uprave navodi se da su A. P. i suvozač I. S. iz kombija pobegli sa mesta nesreće, a kombi su ostavili na kolovoznoj traci. Utvrđeno je da registarske tablice na kombiju pripadaju drugom vozilu. Vozač kombija A. P. se sumnjiči da je izvršio teška krivična dela protiv bezbednosti saobraćaja - nepružanje pomoći povređenom licu, posebni slučajevi falsifikovanja isprava i teško delo protiv opšte sigurnosti, te mu je policija odredila zadržavanje do 48 sati.

Takođe, zbog postojanja sumnje da je kao suvozač u kombiju izvršio krivična dela nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i posebni slučajevi falsifikovanja isprava u saizvršilaštvu, i I. S. je određeno zadržavanje do 48 sati.

Obojica će, potom, uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu. 

BONUS VIDEO:

NASTAVAK SUĐENjA ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Suprug Zoran stigao na ročište

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri