DEVOJKU UGURAO U “MERCEDES” I KRENUO KA KRUŠEVCU: Detalji otmice u Beogradu, Nikola priznao delo - rekla je da neće da se uda za njega

Novosti online

30. 09. 2021. u 17:46

NIKOLA Č. (30) iz Beograda koji je juče oteo svoju devojku M. A. (31), policiji je rekao da je to uradio jer je “odbila da se uda za njega”.

ДЕВОЈКУ УГУРАО У “МЕРЦЕДЕС” И КРЕНУО КА КРУШЕВЦУ: Детаљи отмице у Београду, Никола признао дело - рекла је да неће да се уда за њега

Ilustracija/Foto: I. Mitić

Ovaj par je pre otmice već bio u policiji zbog svađe oko zajedničkog života i fotografija drugog momka u njenom telefonu. Nikola i njegova devojka posvađali su se juče oko 10 sati u Beogradu. Zbog svega što se izdešavalo po prijavi građana privedeni su u Policijsku stanicu na Voždovcu. Tamo su saslušani, ali M. A. je inspektorima rekla da neće krivično da goni svog momka.

Međutim, nekoliko sati kasnije on ju je ugurao u “mercedes” što su videla dvojica očevidaca koji su odmah pozvali policiju. Nakon operativne obrade saznali su da je reč o momku koji ima prijavu prebivališta u Beogradu. Tada su otišli na adresu, ali njega nije bilo.

- Kontaktirali smo Nikolu na mobilni. On je rekao da je na putu za Kopaonik i da se sa devojkom svađa jer ne želi da se uda za njega. Objasnio je i to da su zbog istog problema već bili u policiji - objašnjava izvor.

Po krivičnoj prijavi Prvog osnovnog tužilaštva, Nikola Č. se sumnjiči da je u utorak oko 15.45 sati u Ulici Vojislava Ilića u blizini tržnog centra "Beo šoping centar" nakon rasprave M. A. nasilno ugurao u “mercedes” na mesto suvozača, zaključao vrata da bi je sprečio da izađe, i krenuo ka Kruševcu.

To su videli očevici koji su odmah pozvali policiju.

- Oštećena je svo vreme zahtevala od njega da je pusti da izađe iz automobila - navodi se u prijavi.

Policijski službenici sa Zvezdare i iz Jagodine u saradnji sa dežurnim zamenikom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u zajedničkoj akciji uspeli su da lociraju automobil i Nikolu Č. uhapse na teritoriji Jagodine.

Nikola je delimično priznao otmicu svoje devojke u Tužilaštvu. On do sada nije privođen niti je poznat policiji. Prilikom otmice devojku nije povredio.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO - PRETRAGA BOVANSKOG JEZERA: U potragu za nestalom porodicom Đokić uključili se i pripadnici Žandarmerije

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest