NIJE PRVI PUT? Drama na liniji Dortmund-Beograd jezivo slična incidentu od pre šest meseci (FOTO)

Novosti online

21. 09. 2021. u 23:35

NA liniji Dortmund-Beograd večeras se odigrala prava drama, kada je F. K. napao dva putnika, jer je, kako je sam istakao: "dobio poruku od Alaha da mora da napadne inače će biti napadnut".

НИЈЕ ПРВИ ПУТ? Драма на линији Дортмунд-Београд језиво слична инциденту од пре шест месеци (ФОТО)

Foto: Printskrin Bild.de

Drama koja je trajala više od jednog sata, konačno je okončana, zahvaljujući koordinaciji BIA i nemačkih sluzbi bezbednosti. Međutim, ono što je postala misterija, vezano za pomenutu trasu autobusa Laste, jeste to, da se pre šest meseci u Lastinom prevozu odigrala slična scena, upravo na pomenutoj liniji.

Naime, na putu ka Dortmundu, dogodio se incident, kada je jedan od putnika napao vozača i isekao ga po ruci i stomaku.

Tada je to potvrdio i direktor SP "Lasta" Vladan Sekulić, drama se odigrala kod Linca u Austriji.

- Putnik koji je napao vozača ušao je na stanici u Lincu. Napadu nije prethodila nikakva svađa. U jednom trenutku, ustao je sa sedišta i čudno se ponašao. Izvadio je neko malo sečivo i ranio našeg kolegu. Njega su savladali suvozač i ostali putnici, a napadnuti vozač zadobio je, srećom, lakše povrede. Napadača je privela austrijska policija, a svi putnici su dali izjavu.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao