BRZA AKCIJA POLICIJE U NIŠU I ALEKSICNU: Uhapšena dvojica mladića - obijali kuće, krali alat, nakit i novac

J. Ć.

26. 08. 2021. u 14:16

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Aleksincu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Aleksincu, intenzivnim radom, uhapsili su Đ. T. (2001) i G. I. (2002) iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

БРЗА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У НИШУ И АЛЕКСИЦНУ: Ухапшена двојица младића - обијали куће, крали алат, накит и новац

Foto: D.N.

Sumnja se da su oni, 23. avgusta, provalili u jednu pomoćnu prostoriju u okolini Aleksinca i ukrali bušilicu i brusilicu.

Đ. T. se sumnjiči da je nekoliko dana ranije, iskoristivši odsustvo vlasnika, provalio u kuću u okolini Aleksinca i ukrao zlatni lančić, par zlatnih minđuša, televizor i novac.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZAPLENA NA GRADINI: Krio  27.5 kilograma marihuane u automobilu