STOTINE FOTOGRAFIJA GOLIH UČENICA: Šokantno otkriće prilikom pretresa stana osumnjičenog za seksualno nasilje u Petnici

B. PUZOVIĆ - M. MARKOVIĆ

29. 06. 2021. u 13:32

KRIMINALISITIČKI inspektori bili su u najmanju ruku zaprepašćeni onim što su, tokom pretresa, pronašli u stanu u kom živi Branislav Savić (65), nekadašnji zaposleni u Istraživačkoj stanici Petnica.

СТОТИНЕ ФОТОГРАФИЈА ГОЛИХ УЧЕНИЦА: Шокантно откриће приликом претреса стана осумњиченог за сексуално насиље у Петници

Foto: Novosti

Za njega se vezuje nezapamćeni skandal - dugogodišnje seksualno zlostavljanje polaznica u ovoj, nadomak Valjeva, jedinstvenoj naučnoj ustanovi u jugoistočnoj Evropi!

Islednici su, saznajemo nezvanično, u stanu pronašli gomile, bezmalo stotinu izrađenih fotografija golih devojaka, često eksplicitnog sadržaja, među kojima je i mnogo maloletnica!

Predstoji, saznajemo, veštačenje fotografija i utvrđivanje ko je na njima, da bi se istraga dalje nastavila, odnosno da bi bio formiran predmet u nadležnom tužilaštvu. Fotografije polaznica koje je načinio u svojoj kancelariji u Petnici potom je, navodno, Savić izrađivao u jednom valjevskoj fotografskoj radnji. U potrazi za materijalnim dokazima, policija će i dalje nastaviti temeljan pretres stana u širem centru Valjeva, u kom je Savić živeo kao podstanar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!