POČELA ISTRAGA O SEKSUALNOM NASILJU U PETNICI: Danas date prve izjave nadležnim organima

Tanjug

24. 06. 2021. u 22:20

ISTRAŽNI organi bili su danas u “Petnici“ i započet je proces davanja izjava, rekao je večeras direktor Istraživačke stanice Nikola Božić povodom optužbi pet devojaka da su u toj ustanovi doživele seksualno i fizičko nasilje.

ПОЧЕЛА ИСТРАГА О СЕКСУАЛНОМ НАСИЉУ У ПЕТНИЦИ: Данас дате прве изјаве надлежним органима

Foto: ISP

- Ja se nadam da ćemo brzo dobiti satisfakciju za žrtve i da će svi oni koji su vinovnici ovako nečega biti kažnjeni. Kao novi direktor mogu da garantujem da se ovako nešto ne sme nikada više desiti - poručio je Božić.

Najavio je uvođenje strogog kodeksa ponašanja za sve učesnike obrazovnih programa, kako i procedure poverljivog prijavljivanja nasilnika.

Organizovaće, kako je dodao, intenzivne programe obuke po tim temama za sve učesnike programa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!