DOLIJALI LAŽNI POLICAJAC I SERIJSKI PROVALNIK: Novopazarska policija uhapsila dvojicu muškaraca

N. Kočović

21. 06. 2021. u 16:03

NOVOPAZARSKA policija uhapsila je dvojicu muškaraca, od kojih se jedan tokom vikenda lažno predstavljao kao policajac, dok je drugi izvršio pet teških krađa.

ДОЛИЈАЛИ ЛАЖНИ ПОЛИЦАЈАЦ И СЕРИЈСКИ ПРОВАЛНИК: Новопазарска полиција ухапсила двојицу мушкараца

Foto: N. Kočović

Dvadesetsedmogodišnji E.Z. se sumnjiči da je u noći između petka i subote, dva puta lupao na vrata starije žene (63), lažno se predstavljajući kao policajac, noseći oko vrata značku koja liči na policijsku.

Prilikom pretresa njegovog stana, policajci su pronašli futrolu sa tom značkom.

Iste noći, S.M. (33) je, prema navodima policije, razbio stakla na četiri automobila iz kojih je ukrao tri kese sa garderobom i naočare, a potom i staklena vrata jedne ribarnice iz koje je odneo kofer sa garderobom.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, uhapšenim muškarcima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)