PROVALNIK ODNEO BENSEDINE: U leskovačkoj Filijali RFZO izvršena premetačina

I. M.

17. 06. 2021. u 20:17

SLUŽBENICI leskovačke Filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) u četvrtak, po dolasku na posao, jedno vreme nisu radili sa strankama, jer su u svojim prostorijama zatekli premetačnu.

ПРОВАЛНИК ОДНЕО БЕНСЕДИНЕ: У лесковачкој Филијали РФЗО извршена преметачина

Foto: I. Mitić

Zbog otvorenih fioka, ormara, pobacanih papira po stolovima i podu pozvana je policija koja je izvršila uviđaj. Po okončanom poslu konstatovano je da iz prostorija filijale ništa nije odneto, osim, kako nezvanično saznajemo, kutije bensedina iz fioke jednog od radnika.

Foto: I. Mitić

- Najviše smo strahovali za računarsku opremu u kojoj su pohranjeni podaci naših korisnika i sva dokumentacija osiguranika, ali srećom sve je na svom mestu. Tehnika gotovo da nije ni pomerana sa mesta na kojima se nalazila – kazao je Goran Savić, direktor Filijale RFZO u Leskovcu.

Objekat je pod video nadzorom koji će pomoći policiji tokom istrage. Ulazna vrata filijale nisu obijena, pa se pretpostavlja da su počinioci ušli kroz podrum zgrade. Ona trenutno nema fizičko obezbeđenje, jer se očekuje okončanje javne nabavke za ovaj posao, a najpovoljniji ponuđač bira se na nacionalnom nivou.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO: Možemo da izgradimo zdraviji, pravedniji i održiviji svet