PLJAČKAO UZ PRETNJU NOŽEM: Policija uhapsila muškarca iz Tutina osumnjičenog za razbojništvo

G.Ć.

14. 06. 2021. u 11:39

BRZOM i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški rasvetlili su razbojništvo i dva razbojništva u pokušaju počinjena u nedelju uhapsivši Z.P. (45) iz Tutina zbog sumnje da je izvršio ova krivična dela.

ПЉАЧКАО УЗ ПРЕТЊУ НОЖЕМ: Полиција ухапсила мушкарца из Тутина осумњиченог за разбојништво

Foto: Depositphotos

Kako je saopštila Policijska uprava u Kraljevu, sumnja se da je on u Čačku, preteći nožem radnici apoteke, oteo 5.300 dinara, kao i da je na isti način od zaposlenih u kladionicama u Kraljevu i Raški pokušao da uzme novac.

Policija ga je zatekla u neposrednoj blizini kladionice u Raški, u automobilu „opel“ i kod njega pronašla nož koji je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnih dela.

U njegovom vozilu pronađeno je i više tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Raški.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBAVLJENE 104 ZAPLENE: Kraljevačka policija u borbi protiv zloupotreba opojnih droga