BASKETAŠI OKUPIRALI ZELENO POLJE: Košarkaški teren u srcu zrenjaninskog naselja poprište ljutih basketaških obračuna (FOTO)

B.Grujić

24. 06. 2022. u 12:13

KOŠARKAŠKI teren u srcu zrenjaninskog naselja Zeleno polje, koji je nedavno dobio savremenu profi plastificiranu podlogu, poprište je ljutih basketaških obračuna na tradicionalnom humanitarnom turniru 3x3 Zeleno polje Zrenjanin 2022.

БАСКЕТАШИ ОКУПИРАЛИ ЗЕЛЕНО ПОЉЕ: Кошаркашки терен у срцу зрењанинског насеља поприште љутих баскеташких обрачуна (ФОТО)

Foto: B.Grujić

 - Učestvuje rekordnih 26 ekipa, neke smo morali i da odbijemo, a nakon dva dana takmičenja po grupama, za subotu 25. jun planirano je finale - kaže Luka Pribišić iz organizacije turnira, koji i sam kao strastveni basketaš učestvuje na turniru.

Najboljoj ekipi, uz veliki pobednički pehar, pripašće i novčana nagrada, u iznosu 40, drugoplasiranoj 15 i trećeplasiranoj 5 hiljada dinara, a vredno je istaći i humanitarni aspekt turnira, jer će svi učesnici dati prilog za lečenje Zrenjaninke Tare.

Na montažnim tribinama oko terena prvog dana okupio se veliki broj ljubitelja kvalitetnog basketa, a primećeni su i mnogi poznati košarkaši iz Zrenjanina, koji kao internacionalci nastupaju u poznatim klubovima, širom Evrope i sveta.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NAJLAKŠI I NAJTEŽI JEZICI ZA UČENJE: Postoji pet kategorija - vidite u kojoj se nalazi SRPSKI