RETKO VIĐENE FOTOGRAFIJE OMILJENIH FLAMINGOSA: Kako su nas Ognjen i Marinko uveseljavali humorom i pozitivnom energijom (FOTO)

Novosti onlajn

17. 02. 2022. u 14:00

"FLAMINGOSI" su bili grupa iz Srbije i Crne Gore, koju su činili TV voditelj Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj.

РЕТКО ВИЂЕНЕ ФОТОГРАФИЈЕ ОМИЉЕНИХ ФЛАМИНГОСА: Како су нас Огњен и Маринко увесељавали хумором и позитивном енергијом (ФОТО)

Foto: N. Fifić

Zajedno sa džez-folk pevačem Luisom, grupa je osvojila prvo mesto na takmičenju Beovizije 2006. sa pesmom "Ludi letnji ples".

Zbog nepravde im je izmaklo učešće na Evroviziji u Atini, ali je ovaj dvojac nastavio sa radom i kao i ranije uveseljavao publiku pesmama, pozitivnom energijom i humorom. Imali su mnogo dueta, neki do najpoznatijih su sa pevačicama Eminom Jahović, Karolinom, Anom Nikolić...

Nažalost, nakon Marinkove prerane smrti, grupa je prestala da postoji, ali hitovi koje su napravili se i dan-danas slušaju. Zato je Ognjen sa svojom ekipom rešio da uradi nešto kako bi svemu onome što su Marinko i on uradili odao čast. On je publici predstavio pesmu "Pustinja".

Lepe trenutke iz vremena kad su Ognjen i Marinko stvarali možete pogledati u galeriji ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina