PRIZORI KOJI SU POTRESLI SRBIJU: Tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređena Dea Đurđević (FOTO)

Novosti online

07. 02. 2022. u 11:22 >> 13:08

VODITELjKA Dea Đurđević pre tačno tri godine doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću prilikom koje joj je autobus potpuno iščupao ruku.

ПРИЗОРИ КОЈИ СУ ПОТРЕСЛИ СРБИЈУ: Три године од саобраћајне несреће у којој је тешко повређена Деа Ђурђевић (ФОТО)

Foto: Arhiva Novosti/D. Milovanović/Printscreen TV Pink

Ona se nedavno za medije osvrnula na taj dan u kom je mogla da izgubi život, i otkrila nepoznate detalje.

- Ja sam uspela da zakočim, ali devojka iza mene nije. Udarila me je, izašla sam, a onda je na mene naleteo i autobus od 12 tona. Nisam bila svesna toga da sam velika motivacija drugima, ali zato mi je drago što se bavim ovim poslom. Iskreno i otvoreno pričam o svemu što mi se dogodilo - prisetila se Dea u svojoj ispovesti u emisiji "Premijera".

- To su neke sekunde koje meni u tom trenutku nisu bile važne, ali ti uopšte ne shvataš neke stvari i u kom si problemu. Sve sam ih molila da mi daju nešto protiv bolova, niko mi ništa nije dao, jer su se plašili unutrašnjeg krvarenja. Strašno veliki bolovi, ruka mi je amputirana iznad lakta, nosili su je pored mene. Te slike pokazujem, kako bih pokazala ljudima šta znači sekund u saobraćaju. Sekund nepažnje može nekome potpuno da promeni život. Tri i po meseca sam bila na intenzivnoj nezi, a skoro tri meseca sam bila u jako teškom stanju. Iskomplikovalo se, imala sam dve kliničke smrti. Samo sam mogla da pomeram glavu, imala sam velike povrede, a svega sam bila svesna - rekla je Dea.

BONUS VIDEO - POGINULA JEDNA OSOBA: Požar u stambenoj zgradi iza Infektivne klinike, ima i povređenih

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!