NEODOLJIVA SNIŽENJA ZA IDEALNO OPREMANJE DOMA!

Promo

15. 06. 2023. u 10:00

Ukoliko planirate da ovo leto posvetite uređenju ili renoviranju doma, ili ga bar osvežite kupovinom nekog komada novog nameštaja, a uz to maštate i o tome da spojite lepo i korisno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje vas! Prilikom većih ulaganja u dom važno je uvek misliti da uštede budu što veće, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući.

НЕОДОЉИВА СНИЖЕЊА ЗА ИДЕАЛНО ОПРЕМАЊЕ ДОМА!

Foto: Promo

Upravo ovakva sniženja, ona koja su „pametan“ izbor za kupce, jer daju mogućnost značajne uštede, ali i odličnog odnosa cene i kvaliteta, iz meseca u mesec nudi nam Forma Ideale kroz svoje akcije. Ovoga meseca, akcija IDEALNA PONUDA ZA OPREMANjE DOMA, daje mogućnost kupovine preko 500 artikala na sniženju, sve do 01. jula.

Bilo da se odlučite za kupovinu u nekom od salona Forma Ideale, koji se nalaze u 36 gradova u Srbiji (porodajnu mrežu pogledajte OVDE) ili iz udobnosti svog doma, putem Forma Ideale Internet prodavnice na sajtu www.formaideale.rs. Ono što dodatno može obradovati sve lojalne kupce Forma Ideale je dodatnih 5% sniženja uz Loyalty karticu, a ukoliko vi želite dodatnih 5% na vašu kupovinu, na sajtu Forma Ideale možete pogledati uputstva kako možete doći do svoje Loyalty kartice.

Pre nego što sami pogledate kakve povoljnosti vam nudi akcija IDEALNA PONUDA ZA OPREMANjE DOMA izdvajamo ono što bi posebno moglo da vas obraduje iz aktuelne akcijske ponude Forma Ideale.

Foto: Promo

Ukoliko želite da na najbolji način osvežite dnevni boravak, predlog za idealnu kupovinu je ugaona garnitura UNA, dostupna u dva dezena, koja tokom aktuelne akcije iznosi samo 33.990 dinara. Garnitura obaranjem naslona poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj za spavanje površine 190x105cm, a poseduje i kutiju za odlaganje posteljine.

Ako razmišljate o idealnoj TV polici, TV polica REX, koja je tokom aktuelne akcije dostupna za 8.990 dinara, izuzetno je praktično i moderno rešenje, i sasvim sigurno će u vaš dnevni boravak uneti željeno osveženje.

Foto: Promo

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam među artiklima sa najboljim cenama nudi kuhinju DIVA 200 (200 cm širine), u dekoru opak bele i bele lak folije, koja će uneti eleganciju u ovaj deo vašeg doma za samo 34.990 dinara . Uz ovu kuhinju možete odlično uklopiti i trpezarijski sto KS-8 u belom dekoru, po ceni sniženoj za 60%, a koja sada iznosi 9.990 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj SPINA, po ceni od 35.990 dinara, uz koji bi se sjajno uklopio i garderober SIERRA 220 OG, koji je na akcijskoj ceni 39.990 dinara. Garderober je u dekoru artisan hrasta i predstavlja model garderobera savremenog dizajna i veoma je praktičan zahvaljujući segmentima sa policama u levom i desnom delu, kao i delu sa garderobnom šipkom u središnjem delu.

Foto: Promo

Sve ostale povoljnosti koje ova akcija pruža možete pogledati na sajtu Forma Ideale, gde možete preuzeti i aktuelni akcijski PDF katalog.

Ono što nikako ne bi trebalo da zaboravite jeste da vam je kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Ukoliko razmišljate o tome da kompletno preuredite stan, a da pri tome dobijete konkretne predloge za uređenje, kao i da vidite koliko košta opremanje stana od 60m2 i 30m2, dizajneri enterijera Forma Ideale su napravili za vas predloge opremanja stanova.

Budite u toku sa dešavanjima na internet sajtu www.formaideale.rs i naravno iskoristite sjajne akcijske ponude!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!