DVE DECENIJE POUZDANE GRADNJE: Jubilarna proslava 20 godina uspešnog poslovanja Millennium Team-a na Građevinskom fakultetu

Novosti online

16. 10. 2023. u 23:02

Kompanija nagradila najvernije zaposlene - Naši zaposleni su naša vrednost

ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ ПОУЗДАНЕ ГРАДЊЕ: Јубиларна прослава 20 година успешног пословања Millennium Team-а на Грађевинском факултету

Millennium Team

Kompanija Millennium Team proslavila je sa svojim zaposlenima 20 godina uspešnog poslovanja i tom prilikom dodelila jubilarne nagrade zaposlenima koji su u kompaniji duže od 5, 10 i 15 godina. Svečana proslava simbolično je održana na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u instituciji koja je iznedrila najbolje inženjere kompanije.

Retke su domaće kompanije koje mogu da se pohvale zaposlenima koji imaju dug radni staž u jednoj kompaniji, a u Millennium Team-u 200 zaposlenih tu je duže od pet godina. Kompanija je nagradila svoje kolege i upriličila svečanost za pamćenje.

Predanost, stručnost i lojalnost zaposlenih stubovi su kompanijskog uspeha koji ponosno slavimo, ističu iz kompanije, a najverniji zaposleni nagrađeni su posebnim nagradama.

Millennium Team na tržištu se ističe projektovanjem i izgradnjom velikih i značajnih građevinskih infrastrukturnih projekata.

Millennium Team

„Dve decenije gradimo i pouzdan smo partner u realizaciji značajnih građevinskih projekata. Ulažemo u inovativnost, ali negujemo i tradiciju. Gradimo bezbedne puteve, sigurne gasovode, dugotrajne i kvalitetne objekte. Naši demineri rade razminiranje kako bi osigurali pripremu terena za buduću infrastrukturu”, ističe Stojan Vujko, generalni direktor Millennium Team-a, naglašavaući da je sinergija delatnosti, dobrog tima i predanog rada postavila Millennium Team tamo gde se danas nalaze - na poziciju lidera na građevinskom tržištu.

„Konstantna ulaganja u kadrove i opremu našu kompaniju vode putem prosperiteta. Diversifikovali smo naše poslovanje kako bismo podržali naše osnovne delatnosti, ali ističemo da su naši zaposleni stub Millennium Team-a. Dobra kuća se gradi na jakim temeljima, mi smo naše postavili pre 20 godina i znamo da će trajati još dugo”, zaključuje Vujko.

Millennium Team

U Millennium Team grupi zaposleno je više od 1800 ljudi, a u Millennium Team-u 580.

Razvijajući se u kontinuitetu od 2003. godine, kompanija preuzima sve složenije projekte, čime potvrđuje svoje kvalitete: pouzdanu i blagovremenu izgradnju, uz primenu savremenih tehnoloških rešenja sa minimalnim uticajem na životnu sredinu. Osnovne delatnosti kompanije su energetika: projektovanje i izgradnja gasovoda, naftovoda, magistralnih i regionalnih toplodalekovoda; ekologija: projektovanje i izgradnja hidrotehničkih objekata fekalne kanalizacije, vodovoda, postrojenja za pijaće vode; inženjerski objekti: data centri, regionalni putevi, mostovi, objekti visokogradnje; humanitarno razminiranje: čišćenje terena i uklanjanje neeksplodiranih ubojnih sredstava.

Millennium Team

Kompanija će nastaviti da bude dosledna svojim zaposlenima i odgovorna prema zajednici u kojoj posluje. I u treću deceniju poslovanja ulazimo gradeći i radeći kao do sada – pouzdano i odgovorno!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)