ŠTA GRAĐANI SRBIJE KAŽU O SNIŽENIM CENAMA NAMIRNICA: Evo šta su rekli Kraljevčani, Čačani i Kragujevčani

Tanjug

13. 09. 2023. u 12:33

U SRBIJI se od jutros 20 osnovnih proizvoda prodaje po sniženim cenama u maloprodajnim trgovinskim lancima, a građani kažu da je to pozitivna akcija koja će smanjiti pritisak na kućni budžet.

ШТА ГРАЂАНИ СРБИЈЕ КАЖУ О СНИЖЕНИМ ЦЕНАМА НАМИРНИЦА: Ево шта су рекли Краљевчани, Чачани и Крагујевчани

Anspleš

Ti proizvodi u koje spadaju krompir, jabuke, mleko, jogurt, sir, testenina, salama, pileće meso, sokovi, kafa, hrana za bebe, šamponi i kupke za decu i odrasle, pelene, toalet-papir, higijenski ulošci, deterdženti za pranje sudova i odeće su označeni natpisom "Bolja cena".

Građani tri velika grada Srbije, Čačka, Kraljeva i Kragujevca, pozitivno su ocenili ovu akciju i složili se u oceni da je ona dobar način smanjenja pritiska na kućne budžete u, kako kažu, kriznim vremenima kroz koja prolazimo. Oni posebno ističu važnost ovog sniženja cena proizvoda za penzionere, jer je to grupa stanovništva koja se uvek prva nađe na udaru ekonomske krize.

Čačani su rekli da će im akcija značiti i dodali da će im ovo pojeftinjenje doprineti i za zimnicu koju planiraju da spreme. Građani Čačka kažu da će ova mera predsednika imati pozitivan efekat u narodu, a naročito među penzionerima i naglasili su da ova akcija treba i dalje da traje.

Isto mišljenje dele i Kraljevčani i Kragujevčani koji su odmah danas želeli da iskoriste ovu priliku da kupe proizvode koji su jeftiniji u odnosu na pijačne, a naročito ističu da će ova akcija imati veliki uticaj na njihov kućni budžet, jer je cena nekih proizvoda koje pazare, koliko su mogli da primete, snižena i do čak 50 odsto. Stariji Kraljevčani naročito su srećni zbog ovakvih vesti jer, kako kažu, ovo znači penzionerima koji na ovaj način dobijaju više.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK U LOVĆENCU - Mališanima poželeo srećan početak školske godine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)